Wanneer ben ik in onderhandeling?

Wanneer ben ik in onderhandeling?

Wij begrijpen dat u talloze vragen heeft op het gebied van aankoop van onroerend goed. Wanneer bent u nou eigenlijk echt in onderhandeling?

Verkopende partij reageert op uw bod

Heeft u interesse in een woning? Dan is de volgende stap het uitbrengen van een bod. Zodra de verkopende partij een reactie geeft op uw bod bent u daadwerkelijk in onderhandeling. Het kan zijn dat de tegenpartij met een tegenbod komt, of misschien gaat de eigenaar direct akkoord met uw bod.

Onderhandeling kost tijd

Zodra u een bod heeft uitgebracht wilt u graag zo snel mogelijk weten wat de reactie is van de tegenpartij. De verkoopmakelaar zal u aangeven dat hij of zij uw bod met de verkopers zal bespreken. Het is normaal wanneer de verkopende partij een aantal dagen wacht met een reactie. U zult een aantal dagen moeten afwachten. Wanneer de tegenpartij met een tegenbod komt, mag u ook een aantal dagen de tijd nemen om na te denken over een tegenbod.

Laat u adviseren door onze makelaar

Wanneer u samenwerkt met een aankoopmakelaar zal de makelaar de onderhandeling voor u uitvoeren. Probeer uw geduld te bewaren, het kan een aantal dagen duren voordat u een reactie krijgt. Heeft u hulp nodig van een makelaar uit de omgeving van Emmen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of hulp nodig bij het vinden van een makelaar in Emmen?